ACCORDEONLES HOF VAN TWENTE

Accordeonles aan Muziekschool Hof van Twente of particulier gegeven door Annemarieke van der Ploeg

Accordeonles / Accordeon leren spelen in Hof van Twente @ Annemarieke van der Ploeg.

KOm naar: Goor, Delden, Markelo, Holten, Diepenheim, Lochem, Laren, Stokkum, Neede, Barchem, Bentelo, kortom Accordeonles in heel Hof van Twente.Accordeonles

Call Us

(placeholder)
(placeholder)

Accordeonschool Formant

Markelo

Goor

Hengevelde

Delden

Kennismaking

Je team, orkest of  klas eens laten ervaren hoe heerlijk het is om muziek te maken of wat nu eigenlijk het voordeel is van een knopaccordeon. Dat kan!

In groepen van maximaal 15 deelnemers krijg je les en leer je de eerste nummers meespelen met youtube!

Inleiding

Kennismaking met accordeon

Diverse doelgroepen kunnen zich aanmelden voor deze workshop. Er zijn verschillende niveaus waarop gewerkt kan worden. Doelgroepen die nog niks met muziek doen krijgen een opstart les waarbij ze 3 tonen leren en daarmee hun eerste nummers met populaire muziek van youtube mee kunnen spelen.

Voorbeeld doelgroepen:

> Schoolklassen vanaf groep 5 (max 15 kinderen per workshop dus klas opsplitsen)

> Team of bedrijfsuitjes

> Familie feest/ reünie

Kennismaking met Knopaccordeon

Muzikanten en accordeonisten die nieuwsgierig zijn naar een knopaccordeon kunnen zich hiervoor gericht aanmelden. Deze workshop heeft een iets ander karakter. De deelnemers hebben muzikale en tonale kennis. Deze zet ik in om uit te leggen hoe het knopsysteem werkt. Hierdoor ontstaat al snel inzicht in het systeem en gaan we aan de slag met vaardigheid. Na een uur begrijp je hoe het in elkaar zit en ben je in staat om zelfstandig een eenvoudige melodie in te studeren. Ook ken je de voordelen van het knopsysteem. Tijd om er mee te experimenteren en wie weet in de toekomst de stap te zetten om het volledig te leren.

Voorbeeld doelgroepen:

> Accordeonverenigingen

> Workshopweekenden/ play-in dagen

◁ Terug